CHRISTMAS HEALTHY RECIPES TO STAY FIT

#1 ¡Hola, Selvaggi babes! Ya sé … en esta época del año mantenerte fit es algo complicado; lleno de fiestas, cenas navideñas, año nuevo, etc. ¡Tendemos a comer MUCHA comida llenas de calorías! También que no entrenas tanto como el resto del año (supongo). Bueno, aquí tengo para ti recetas saludables para estos días festivos, ¡no te sentirás culpable y además te dejarán recuerdos deliciosos e inolvidables!

#1 Hello Selvaggi babes! I know …this time of the year is very tricky; full of parties, christmas dinners, New year’s etc… We tend to eat ALOT of food full of calories! Also that you don’t workout as much as the rest of the year (I suppose). Well ladies, here I got for you your life saver healthy recipes for the holidays, you won’t feel guilty plus you will make delicious and unforgettable memories!

#2  Ensalada de Manzana con Goldenberry

shutterstock_53928247Ingredientes

10 manzanas Gala

150 g nuez pecana Nature’s Heart picada

100 g Goldenberry Nature’s Heart

50 g Arándanos Deleite Nature’s Heart

500 ml de yoghurt griego natural

100 ml de Almond Drink Nature’s Heart

Canela en raja y en polvo

Stevia

Instrucciones

Pela y pica las manzanas en cuadritos de 1 x 1 cms aproximadamente y mezcla con el yoghurt griego, la bebida de almendras y stevia a tu gusto.   Deja refrigerar durante 30 minutos, posteriormente agrega la nuez picada, los arándanos y los Goldenberries y mezcla hasta que quede una mezcla perfectamente incorporada.  Sirve en copas individuales, coloca una rajita de canela para decorary espolvorea canela al gusto.

#2  Apple Salad with Goldenberry

Ingredients:

10 Gala apples

150 g walnut pecan Nature’s Heart minced

100 g Goldenberry Nature’s Heart

50 g Blueberries Delight Nature’s Heart

500 ml of natural Greek yogurt

100 ml Almond Drink Nature’s Heart

Slit and powdered cinnamon

Stevia

Instructions
Peel and chop the apples in squares of 1 x 1 cms approximately and mix with the Greek yoghurt, the almond drink and stevia to your liking. Leave to refrigerate for 30 minutes, then add the chopped walnut, blueberries and Goldenberries and mix until it is a perfectly incorporated mixture. Serve in individual glasses, place a cinnamon stick to decorate and sprinkle cinnamon to taste.

Ingrediente secreto:

goldenberry-455g

#3  Lomo de cerdo relleno de frutas secas

shutterstock_343039883

Ingredientes

1 Kg de Caña de Lomo abierta para enrollar

300 g de Nutty Berry Mix Nature’s Heart

300 ml de vino tinto dulce

Sal

Pimienta negra

Mostaza en polvo

Extiende el lomo y unta la superficie con mostaza en polvo, agrega sal y pimienta.  Una vez condimentado, distribuye sobre el lomo abierto las semillas y frutas secas.   Enrolla hasta formar un tronco y amarra con hilo de cáñamo .  Precalienta el horno a 250 grados C y coloca el lomo en una charola para hornear.  Agrega sal y pimienta en la parte exterior y baña con el vino el lomo.   Hornea aproximadamente de 2 a 2.5 horas a 280 grados C  y vigila que no se seque. Una vez que esté horneado rebana y sirve con puré de manzana. 

#3 Pork loin stuffed with dried fruits

Ingredients

1 Kg of Loin Shank open to roll

300 g of Nutty Berry Mix Nature’s Heart

300 ml of sweet red wine

Salt

Black pepper

Mustard powder

Spread the tenderloin and spread the surface with powdered mustard, add salt and pepper. Once seasoned, spread the seeds and dried fruits on the open back. Roll up to form a trunk and tie with hemp thread. Preheat the oven to 250 degrees C and place the loin on a baking sheet. Add salt and pepper on the outside and bathe the loin with the wine. Bake approximately 2 to 2.5 hours at 280 degrees C and make sure it does not dry out. Once baked, slice and serve with applesauce.

Ingrediente secreto:

nutty-berry-mix-600g

#4   Flan napolitano de almendras

shutterstock_171127880

Ingredientes

1 Litro de Almond  Vanilla Drink Nature’s Heart

8 Huevos

2 Latas de leche condensada 

2 cdas de azúcar mascabado

Precalienta el horno a 250 grados C.   Calienta en una sartén el azúcar mascabado hasta que se forme caramelo y agrégalo en un molde de 25 centímetros de diámetro. Licua el litro de bebida de almendra, los 8 huevos y las dos latas de leche condensada y coloca en el molde. Hornea durante 2 a 2.5 horas y vigila hasta que esté cocido.  Deja enfriar, refrigera y desmolda.  Sirve frío. 

# 4 Napolitan Almond Flan

Ingredients

1 Liter of Almond Vanilla Drink Nature’s Heart

8 Eggs

2 Condensed milk cans

2 tbsp of mashed sugar

Preheat the oven to 250 degrees C. Heat the mashed sugar in a pan until it forms caramel and add it in a mold 25 centimeters in diameter. Blend the liter of almond drink, the 8 eggs and the two cans of condensed milk and place in the mold. Bake for 2 to 2.5 hours and watch until it is cooked. Allow to cool, refrigerate and release. Serve cold.

Ingrediente secreto:

almond-drink-946ml

Coment if you like this post babes! enjoy!

¡Comenten si les gustó este post mushashas! ¡Disfrútenlo!

#ViveMás

www.naturesheartterrafertil.com

FB: Nature’s Heart –Terrafertil

Instagram: @natureshearttf

Twitter: @NaturesHeart_TF

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s